Portfolio

Fotoboek memorial tijdlijn oma

Fotoboek ontworpen als herinnering voor de familie na het overlijden van onze oma. Het geeft de tijdlijn weer van verleden tot heden. Belangrijke kenmerken in het ontwerp zijn de bloemen op de achtergrond die altijd bij onze oma op tafel stonden in huis. 

Fotoboek 80 jaar verjaardag oma

Fotoboek ontworpen voor de 80 jarige verjaardag van onze oma. Een van de weinige momenten dat de hele familie bij elkaar was. Ik heb gekozen voor zachte maar vrolijke pastel kleuren op de achtergrond voor een feestelijke uitstraling.

Beauty Lifestyle magazine pearl events

Magazine spread ontwerpen voor beauty lifestyle evenementen bedrijf Pearl Events. Een glossy magazine over make-up, beauty & lifestyle voor de gekleurde vrouw. 

Folder en flyer ontwerp voor haarverzorgingsmerk O&M

O&M (Original & Mineral) is een vegan en professioneel haarverzorgingsmerk voor kappers. Hiervoor heb ik verschillende media-uitingen ontworpen waaronder deze product folder en kortingsactie flyers.

Wijnkaart ontwerpen voor wijnimporteur 'Wine & Spirits'

Tijdens mijn stage en zomerbaan bij wijnimporteur Wine & Spirits heb ik verschillende wijnkaarten en andere media-uitingen ontworpen. Waaronder deze wijnkaart voor theater en restaurant De Toegift en een wijnkaart ontwerp voor een strandtent.